Technologie přípravy pokrmů : Učební text pro 3. roč. stř. odb. učilišť, učební obor kuchař-číšník, zaměření kuchař a kuchař-číšník
Více než 40.000 produktů skladem
Navíc u nás vždy najdete jen reálné fotky produktů, žádné ilustrační snímky nepoužíváme.
Doprava zdarma
Při nákupu nad 1.500,- Kč a dodání v rámci České republiky neplatíte poštovné.
Tradice a osobní přístup
Fungujeme už od roku 2012 a zákazníkům se opravdu věnujeme. Neváhejte se s čímkoliv ozvat.
Záznamová služba
Na základě poptávky se vám pokusíme zajistit i zboží, které aktuálně není v nabídce.
Popis produktu není dostupný
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchařky |
---|---|
Autor: | Juraj Romaňuk, Eduard Brhlík |
Stav: | Pěkný |
Vydání: | 3 |
Místo vydání: | Praha |
Nakladatel: | Merkur |
Rok vydání: | 1990 |
Počet stran: | 303 |
Vazba: | Tvrdá, bez obálky |
ISBN: | 80-7032-036-2 |