Práce číšníka u stolu hosta : Dranžírování, flambování a dochucování

Dostupnost Skladem (1 ks)
60 Kč
Práce číšníka u stolu hosta : Dranžírování, flambování a dochucování
Více než 40.000 produktů skladem
Více než 40.000 produktů skladem
Navíc u nás vždy najdete jen reálné fotky produktů, žádné ilustrační snímky nepoužíváme.
Doprava zdarma
Doprava zdarma
Při nákupu nad 1.500,- Kč a dodání v rámci České republiky neplatíte poštovné.
Tradice a osobní přístup
Tradice a osobní přístup
Fungujeme už od roku 2012 a zákazníkům se opravdu věnujeme. Neváhejte se s čímkoliv ozvat.
Záznamová služba
Záznamová služba
Na základě poptávky se vám pokusíme zajistit i zboží, které aktuálně není v nabídce.

Knihu sestavili dva autoři, dlouholetí pracovníci v pohostinství a restauracích - Antonín Srkala a Jiří Černý. vysvětlují hlavně speciální činnosti obsluhy - dranžírování, flambování a dochucování. Popisují pracovní postupy, pomůcky u cca 100 druhů jídel.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky
Autor: Jiří Černý, Antonín Srkala
Stav: Pěkný
Vydání: 1
Místo vydání: Praha
Nakladatel: Merkur
Rok vydání: 1982
Počet stran: 199
Vazba: Měkká