Laktóza a fruktóza : co smím vůbec jíst a co mám vařit?
Pokud i vy trpíte nesnášenlivostí potravin a pokládáte si často otázku: "Co vlastně smím jíst a co si mám uvařit?", pak v této knize najdete mnoho užitečných rad: všechno o příčinách a symptomech intolerance laktózy a fruktózy, doporučení, jak se stravovat a mít vše pod kontrolou, tabulky zpracovávající obsah laktózy a fruktózy v jednotlivých potravinách, téměř 100 lahodných receptů: pečivo, polévky, hlavní jídla, přílohy a sladké. Z receptů obsažených v knize: Bramborové knedlíky; Ořechový dort; Polévka z cukíny a celeru; Ledová čokoláda; Candát v bramborové krustě. Všechny recepty jsou doplněny o tabulku výživových hodnot (včetně obsahu fruktózy a laktózy), jsou jednoduché a rychlé na přípravu a několikrát ozkoušené.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Zdraví |
---|---|
Autor: | Herta Kramer-Priesch, Ingrid Kiefer |
Stav: | Pěkný |
Vydání: | 1 |
Místo vydání: | Praha |
Nakladatel: | Grada |
Rok vydání: | 2009 |
Počet stran: | 127 |
Vazba: | Měkká |
ISBN: | 978-80-247-2487-4 |