Laktóza a fruktóza : co smím vůbec jíst a co mám vařit?

Dostupnost Skladem (1 ks)
150 Kč
Laktóza a fruktóza : co smím vůbec jíst a co mám vařit?
Více než 40.000 produktů skladem
Více než 40.000 produktů skladem
Navíc u nás vždy najdete jen reálné fotky produktů, žádné ilustrační snímky nepoužíváme.
Doprava zdarma
Doprava zdarma
Při nákupu nad 1.500,- Kč a dodání v rámci České republiky neplatíte poštovné.
Tradice a osobní přístup
Tradice a osobní přístup
Fungujeme už od roku 2012 a zákazníkům se opravdu věnujeme. Neváhejte se s čímkoliv ozvat.
Záznamová služba
Záznamová služba
Na základě poptávky se vám pokusíme zajistit i zboží, které aktuálně není v nabídce.

Pokud i vy trpíte nesnášenlivostí potravin a pokládáte si často otázku: "Co vlastně smím jíst a co si mám uvařit?", pak v této knize najdete mnoho užitečných rad: všechno o příčinách a symptomech intolerance laktózy a fruktózy, doporučení, jak se stravovat a mít vše pod kontrolou, tabulky zpracovávající obsah laktózy a fruktózy v jednotlivých potravinách, téměř 100 lahodných receptů: pečivo, polévky, hlavní jídla, přílohy a sladké. Z receptů obsažených v knize: Bramborové knedlíky; Ořechový dort; Polévka z cukíny a celeru; Ledová čokoláda; Candát v bramborové krustě. Všechny recepty jsou doplněny o tabulku výživových hodnot (včetně obsahu fruktózy a laktózy), jsou jednoduché a rychlé na přípravu a několikrát ozkoušené.

Doplňkové parametry

Kategorie: Zdraví
Autor: Herta Kramer-Priesch, Ingrid Kiefer
Stav: Pěkný
Vydání: 1
Místo vydání: Praha
Nakladatel: Grada
Rok vydání: 2009
Počet stran: 127
Vazba: Měkká
ISBN: 978-80-247-2487-4