Více než 40.000 produktů skladem
Navíc u nás vždy najdete jen reálné fotky produktů, žádné ilustrační snímky nepoužíváme.
Doprava zdarma
Při nákupu nad 1.500,- Kč a dodání v rámci České republiky neplatíte poštovné.
Tradice a osobní přístup
Fungujeme už od roku 2012 a zákazníkům se opravdu věnujeme. Neváhejte se s čímkoliv ozvat.
Záznamová služba
Na základě poptávky se vám pokusíme zajistit i zboží, které aktuálně není v nabídce.
Příručka, určená vedoucím a výrobním pracovníkům zemědělského podniku, uvádí teoretické principy konzervace a podává technickoekonomickou charakteristiku jednotlivých pícních plodin jako základních zdrojů a surovin pro konzervaci. Popisuje organizaci pracovního procesu při sušení a silážování, provádí komplexní hodnocení a připojuje soubor potřebných normativních údajů.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Zemědělství |
---|---|
Autor: | Alois Slabý |
Stav: | Pěkný |
Vydání: | 1 |
Místo vydání: | Praha |
Nakladatel: | SZN |
Rok vydání: | 1965 |
Počet stran: | 319 |
Edice, série: | Ekonomie a plánování |
Vazba: | Tvrdá, bez obálky |