Konzervace pícnin

Dostupnost Skladem (1 ks)
250 Kč
Konzervace pícnin
Více než 40.000 produktů skladem
Více než 40.000 produktů skladem
Navíc u nás vždy najdete jen reálné fotky produktů, žádné ilustrační snímky nepoužíváme.
Doprava zdarma
Doprava zdarma
Při nákupu nad 1.500,- Kč a dodání v rámci České republiky neplatíte poštovné.
Tradice a osobní přístup
Tradice a osobní přístup
Fungujeme už od roku 2012 a zákazníkům se opravdu věnujeme. Neváhejte se s čímkoliv ozvat.
Záznamová služba
Záznamová služba
Na základě poptávky se vám pokusíme zajistit i zboží, které aktuálně není v nabídce.

Příručka, určená vedoucím a výrobním pracovníkům zemědělského podniku, uvádí teoretické principy konzervace a podává technickoekonomickou charakteristiku jednotlivých pícních plodin jako základních zdrojů a surovin pro konzervaci. Popisuje organizaci pracovního procesu při sušení a silážování, provádí komplexní hodnocení a připojuje soubor potřebných normativních údajů.

Doplňkové parametry

Kategorie: Zemědělství
Autor: Alois Slabý
Stav: Pěkný
Vydání: 1
Místo vydání: Praha
Nakladatel: SZN
Rok vydání: 1965
Počet stran: 319
Edice, série: Ekonomie a plánování
Vazba: Tvrdá, bez obálky