Slabý, Alois: Konzervace pícnin, 1965
Název: | Konzervace pícnin |
Autor: | Alois Slabý |
Vydání: | 1. |
Místo vydání: | Praha |
Nakladatel: | SZN |
Rok vydání: | 1965 |
Počet stran: | 319 s. |
Edice, série: | Ekonomie a plánování |
Poznámka: | Příručka, určená vedoucím a výrobním pracovníkům zemědělského podniku, uvádí teoretické principy konzervace a podává technickoekonomickou charakteristiku jednotlivých pícních plodin jako základních zdrojů a surovin pro konzervaci. Popisuje organizaci pracovního procesu při sušení a silážování, provádí komplexní hodnocení a připojuje soubor potřebných normativních údajů. |
Kategorie: | Zemědělství |
Vazba: | Tvrdá,bez obálky |
Stav: | pěkný |
21.11.2021 19:35 #63622