Stravování podle krevních skupin je dietní obor, považovaný za jeden z nejzajímavějších směrů současnosti. Je založen na fyziologické i psychologické odlišnosti jednotlivých krevních skupin a opírá se zároveň o nejnovější vědecké poznatky z oboru medicíny a dietologie. Česká kuchařka podle krevních skupin vychází především z domácích surovin, dostupných pro každého. Pro všechny základní skupiny přináší nepřeberné množství receptů, jejichž počet lze navíc velmi jednoduše znásobit kombinací vhodných potravin. Velkou výhodou těchto receptů je, že jejich příprava zabere jen málo času, jsou levné a vyhovují všem, kdo jsou zvyklí na tradiční českou kuchyni. Velmi úspěšná kniha Marie Černické využívá nejnovějších poznatků o zdraví a krevních skupinách a aplikuje je na české poměry. Prvenstvím knihy je rozlišení významu Rh faktoru. Publikace obsahuje velké množství receptů, vhodných pro všechny krevní skupiny a typy.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchařky |
---|---|
Autor: | Marie Jana Černická |
Stav: | Pěkný |
Místo vydání: | Praha |
Nakladatel: | Eminent |
Rok vydání: | 2000 |
Počet stran: | 204 |
Vazba: | Tvrdá, bez obálky |
ISBN: | 80-7281-025-1 |